Sporten in Oosterbeek

SportStudio Locomotion Oosterbeek is een Sport Studio in de gemeente Renkum waar de meeste groepslessen worden aangeboden in Oosterbeek, Renkum, Heelsum, Wolfheze, Heveadorp en Arnhem Noord. Je kan er lessen volgen zoals Body Pump, Body Step, Body Balance, Xco, Xcore, Bodyshape, BBB, BBBB, Coretraining, CXWorx, Grit, HIIT, High Intensity Interval Training, CrossFitt, Cross Fit, CrossFitness, Fitness, Bootcamp, Xco Walking, Zumba, Dance, Dans, Hip Hop, Dansen, Latin Dance, Personal Training, PT, Persoonlijke Training, Balans, Coördinatie, Flexibiliteit, Flexibility, Lenigheid, Mobiliteit, Mobility, Crosstraining, Crossgym, Hardlopen, Trailrunning, groepslessen op muziek. De enige in Oosterbeek met groepslessen op muziek.

Vergelijkbaar met Fitness in een sportschool of fitnesscentrum is Body Pump of CrossFitness, Crosstraining of Cross Fit. Yoga en Pilates zijn Body & Mind trainingen. Body & Mind is heel belangrijk om tijdens een training ook rust te creëren. Yoga is er in een Easy Flow Yoga les, maar ook Yin Yoga, meer gericht op versteviging en vernieuwing van bindweefsel. Pilates is een goede core training voor versteviging van buikspieren en bekkenbodemspieren en core spieren. Er wordt goed gelet op de manier van ademhaling. Ontspanning is belangrijk om goede resultaten te behalen.

Er zijn lessen van Ingrid Loman, Nanda Groen, Kim Erades, Marieke van der Have, Petra Schans, Maarten Oude Luttikhuis, Caroline de Lorme. Er is ook voedingsbegeleiding. Daar is Caroline de Lorme haar specialiteit. Je kunt bij haar terecht als je een paar kilo wilt afvallen en je leefstijl, lifestyle wilt verbeteren. De combinatie van sporten en goede voeding is de key to success. Daarbij goed letten op je voeding, koolhydraten, eiwitten, vetten, of misschien wel vegetarisch of veganistisch.

Wil je een lifestyle-programma van 10 weken dan kan je meedoen aan Vita Fit, sporten gecombineerd met een behandeling van een osteopaat, Maurits de Groot, Praktijk de Klingelbeek in Arnhem. Alle docenten, instructeurs zijn vakkundig en gediplomeerd voor hun specialiteit.

SportStudio Locomotion heeft een mooie vestiging op Sportpark de Bilderberg in Oosterbeek. Er is op het park ook hockey MHCO en voetbal OVC’85. Het ligt mooi in de natuur en dat is handig voor de buitentrainingen zoals bootcamp, xco walking, hardlopen, running, trailrunning en personal trainingen. Ook voor scholen zoals het Dorenweerd College verzorgen we regelmatig trainingen, workshops en clinics. Tijdens de hardloopwedstrijden in Oosterbeek, de Stuwwalloop en Wolfheze, de Wodan Run verzorgt Locomotion altijd de Warming Up.

Het is mogelijk om bij Sport Studio Locomotion te sporten met korting. Bijvoorbeeld als je een Gelre Pas hebt, of als je werkgever een overeenkomst heeft met Nationaal Bedrijfssport Plan. www.nationaal-bsp.nl Kijk op hun site en tip je werkgever om te sporten met korting. Er zijn regelmatig evenementen en specials bij Sportstudio Locomotion in Oosterbeek. Dat kan zijn voor pilates of voor yoga of voor yin yoga, een wandeling, stiltewandeling, yogawandeling, of een extra lange les gecombineerd met Reiki of klankschalen of live muziek. Altijd met wat lekkers na, een veganistisch zelfgemaakte lekkernij. Soms is er een Xco Special, een extra lange les.

Je traint bij Sport Studio voor een betere conditie, je uithoudingsvermogen, je vetverbranding. Je traint ook op kracht om sterker te worden en je spieren te verstevigen. We doen conditietraining en krachttraining en fitness, groepslessen op muziek maar ook Crossfit, Crossfitness. Voor iedereen is er iets wat leuk is, voor alle leeftijden, voor mannen vrouwen en kinderen en volwassenen. Ook als je een blessure hebt of hebt gehad, kan je komen trainen. Als het nodig is tijdens een Personal Training of Small Group Training. In de Small Group training werk je in kleine groepen en is er veel persoonlijke aandacht. Er heerst een fijne persoonlijke sfeer en voor iedereen is er aandacht en een training of schema op maat, waarbij je veel en goede resultaten gaat halen. Iedereen sport met plezier. Als je nieuw bent krijg je altijd een gratis proefmaand om alle lessen uit te proberen. Een Gratis Proefmaand is nodig om een goede keuze te kunnen maken. Er is geen inschrijfgeld en geen lang contract. Je hoeft geen lange termijn af te spreken. De opzegtermijn is maar 1 één maand.

Sport Studio Locomotion is de gezelligste, gezellige, sportschool fitnesscentrum van Oosterbeek en de gemeente Renkum. Altijd even een Gratis maand uitproberen voordat je een lidmaatschap afsluit. Dus als je wilt sporten in de gemeente Renkum, Oosterbeek, Renkum, Heelsum, Wolfheze, Heveadorp, Arnhem Noord dat moet je bij Sport Studio Locomotion zijn. Kies tussen krachttraining of conditietraining of Body & Mind of combineer. Alles is mogelijk.

Sportieve groeten en tot snel!

BINNEN EN BUITEN SPORTEN

ALTIJD EEN GRATIS PROEFMAAND
PROEFMAAND STARTEN