Archieven: Instructeurs

Kim

Omdat ik zelf altijd heel gemotiveerd naar de groepslessen ging, is het nu extra leuk om dit over te brengen aan anderen en mijzelf hiermee te blijven uitdagen. Met veel plezier alles geven en resultaten zien is waar ik blij van word!

Petra

Samen energie en plezier delen, dat is sport voor mij. Iedereen tot zijn recht laten komen en uitdagingen aangaan, dat is mijn passie.

Nienke

Ik geloof in sporten met enthousiasme en plezier! Samen ervaren dat het mogelijk is om op een gezonde manier sterker te worden en conditie op te bouwen. Doe jij met me mee?

Nanda

Heerlijk een uurtje dansen! Uit je hoofd en in je lichaam… Laat alles voor wat het is en swing mee op de meest uiteenlopende dansstijlen en toffe beats… Van HipHop tot Latin en van Old Skool tot Show. Kortom voor ieder wat wils op elk niveau. Energy up! & Share the Fun!

Marieke

Of je super fit bent of niet, of je echt wat aan je conditie wil doen of vooral wil genieten van de swingende muziek: voel je vrij om je eigen opties te kiezen. Mijn Zumba motto is “geen fouten, alleen onverwachte solo’s!”

Margot

Ik noemde lesgeven altijd een hobby maar na al die jaren (20!) kan ik gewoon zeggen dat het 1 van mijn banen is, en gewoon mijn passie! Strive for progress, not perfection 😉

Ingrid

Sinds 2005 geef ik yoga- en pilateslessen. Inmiddels heb ik verschillende opleidingen en bijscholingen gedaan op het gebied van yoga. Hatha Yoga, Yin Yoga, Critical Alignment… Yoga is mijn passie. Ik leer nog elke dag hoe ik dit beter in mijn dagelijks leven toe kan passen. Het houdt niet op bij de mat. Daar zit […]

Caroline

Leeftijd is echt slechts een nummer. Werken aan een betere versie van jezelf.. binnen óf buiten trainen. En dat in een gezellige ongedwongen sfeer.. wanneer doe je mee?

Alice

Lekker buiten lopen maar dan net ietsje meer 🙂 Ik hou ervan om mezelf en anderen uit te dagen om net wat meer van zichzelf te vragen.